Una vegada més, Ametller Origen participarà en la 10a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès que se celebra l’ 1, 2 i 3 de Juliol a Vilafranca del Penedès. En aquesta ocasió el plat fort de la companyia, que aquest any celebra el seu 15è aniversari, serà un espectacle culinari de la mà del cuiner Isma Prados, Director de l’Oficina Tècnica Gastronòmica d’Ametller Origen.

Els assistents podran gaudir d’una autèntica posada en escena protagonitzada pel Xef, qui presentarà els vins i caves més singulars de la casa i una primícia: el tast de les primeres ampolles del nostre nou projecte vitivinícola del celler Mata d’Abelló del Penedès.

L’Isma Prados ens proposarà una sessió de maridatges partint de la personalitat d’aquests vins. Conèixer quins son els ingredients àcids que no destorben al vi i com es poden associar i identificar cadascun dels matisos organolèptics seran només algunes de les preguntes que aprendrem a resoldre i, el que és més important, una sessió que donarà les claus per saber com s’ha de desenvolupar qualsevol àpat on s’hagi triat prèviament el vi. Productes que s’acompanyaran i argumentaran amb la confluència dels orígens del vi i els seus maridatges com a aliments en sí mateixos.