Plaça Food&Jazz

En el marc del desè aniversari del Banc Sabadell Vijazz Penedès, l’any passat es va estrenar el nou espai Plaça Food&Jazz, situat a la rambla de Sant Francesc. L’edició d’enguany del festival repeteix l’aposta clara i original per la gastronomia de qualitat i de proximitat.

Així, a la plaça hi haurà instal·lades caravanes de menjar que oferiran pizza, menjar vegetarià, coques i empanades, gelats, creps i menjar tradicional, entre altres ofertes.

A la plaça Food&Jazz també s’hi organitzaran espais per a maridatges i tastos amb vins i caves del Penedès, acompanyats de la música de jazz de petit format que anirà rotant a l’escenari de la mateixa plaça.

 

Food Trucks Banc Sabadell Vijazz Penedès 2017

LES CREPS BRETONES

Creps i galettes bretones, farcides amb diferents formatges, amb sobrassada i mel, amb pernil dolç i formatge, amb botifarra, amb bolets… Sorprenen la primera vegada que les tastes, però el seu gust característic i els farcits tan diversos en fan d’elles un plat molt especial.

Web: lescrepsbretones.com

LA TECAVAN

Pastissos, rebosteria creativa, galetes, patés vegetals, hamburgueses vegetals, magdalenes, cupcakes, i en definitiva menjar vegetarià i vegà. La Teca neix amb “el millor pastís de xocolata que has tastat mai” als aniversaris de les seves filles i es va obrint pas al món de les food trucks amb el temps.

Web: la tecavan

ERA CAMBULETA

Cuina tradicional catalana. La primera food truck de l’Alt Penedès, nascuda a Pontons, que ofereix cuina tradicional de temporada sempre amb un toc de modernitat.

Web: eracambu-cp153.wordpresstemporal.com

EL VIOLETERO

Autèntic menjar mexicà. Remolc d’estil vintage, tant per la imatge com pel menjar, que són receptes tradicionals mexicanes. Els seus productes sempre són km0 i d’alta qualitat. Són d’Arenys de Mar, usen hortalisses d’agricultors de la zona, mariscs de la llotja d’Arenys i carns de les més reconegudes carnisseries del Maresme.

Web: elvioleterogourmet.com

LA RELIQUIA

Coques i empanades a bord d’una Renault Stafette de 1968 restaurada i condicionada com a foodtruck. Les seves especialitats són empanades argentines, gallegues i coques variades de gran qualitat. Tenen opcions veganes.

Web: Food truck La Reliquia

SMOKE BOX

Especialitzats en barbacoa americana. Pulled pork, pulled beef, beef brisket, hamburgueses, nachos… tot amb productes frescos i de primera qualitat.

Web: Smokebox.es

THE CHEESE CARAVAN

La seva especialitat són els formatges, de diferents textures i gustos. Amb un pa francès daurat per fora i amb formatge fos per dins. Una proposta senzilla i diferent amb productes frescos que està triomfant a molts països.

LA XIXUNETA

Gelats artesanals. La gelateria Xixovic entra al món de les food trucks amb La Xixuneta. En el seu assortiment s’hi troben els sabors més tradicionals, que al llarg dels seus 70 anys d’història han esdevingut l’emblema de la casa, però també aposten per sabors més innovadors.

Web: laxixo.com/xixuneta

FORN DE PA ANTIC

Pizzes cuites amb forn de llenya. Inicialment elaboraven pa artesanal de pagès, de ceba, nous, olives… i des de fa un temps duen amb la seva food truck el forn on fan les pizzes.

Web: Forn de pa antic

LA INTERNACIONAL

La seva especialitat són els shuffles o “nius de patates fregides”, que contenen productes de temporada, frescos, de proximitat i de petits proveïdors. Els elaboren un per un i el resultat és un plat que no necessita res més per ser rodó.