programa2016

  Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  6è Classic Cars Vijazz

  Diumenge 3 Juliol - 10:00h |
  Categoria:
  6e-classic-cars-vijazz-penedes

   

  Com cada any, us convidem a participar en una de les activitats programades del 10è Banc Sabadell Vijazz Penedès; la 6a. edició del Clàssic Cars. Destaquem el recorregut de La Carretera del Vi –inici al Castell de Sant Martí-, l´esmorzar de pagès a Masia Torreblanca-patrocinador del 6è Clàssic Cars Vijazz-, i la finalització del recorregut al Port de Sitges -Aiguadolç.

   

  Per participar-hi, cal enviar un e-mail a tastaelvijazz@tastavinspenedes.cat , indicant marca, model i any del vehicle (autoritzats més de 25 anys) i número d’assistents. Termini de les inscripcions fins el 28 de juny.

   

  El cost de l’activitat per vehicle és de 12€ -inclou 2 assistents-, que s’abonaran a l´organització a l’arribada al Castell de Sant Martí (es prega dur l’import just). En cas que l’assistència per vehicle fos de més de 2 persones, el cost addicional serà de 3€ (per adult).
  L´organització del 6è Clàssic Cars gestionarà la sortida ordenada dels vehicles i facilitarà la informació necessària pel recorregut.
  Inici activitat: Castell de Sant Martí Sarroca a les 10h.
  -Av. del Castell, s/n, 08731 Sant Martí Sarroca-

  Recorregut

  La Carretera del Vi, és un recorregut lineal de 40 km que uneix el Castell de Sant Martí Sarroca amb les platges de Sitges i recorre les poblacions de Sant Martí Sarroca, Pacs del Penedès, Vilafranca del Penedès, Sant Miquel d’Olèrdola, Canyelles, Sant Pere de Ribes i Sitges.

   

  Masia Torreblanca és el patrocinador de la 6a. edició del Clàssic Cars, on podrem degustar un esmorzar de pagès en els seus jardins –entre 10:30 i 12 hores-. Masia Torreblanca (Masia Torreblanca s/n, 08734 Olèrdola) és una masia catalana senyorial, avui complimentada amb una moderna sala de banquets, confortable i funcional, amb capacitat per 350 invitats.

   

  Continuarem la ruta per l´antiga carretera de Canyelles a Sant Pere de Ribes fins a arribar al Port de Sitges -Aiguadolç-, on podrem aparcar i degustar el grup d´assistents una copa de cava de Masia Torreblanca com a cloenda de 6è Clàssic Cars -13 hores-

  Castell de Sant Martí
  Av. del Castell s/n
  08731 Sant Martí Sarroca