Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  Maridatge de 5 vins d’àmfora Loxarel i 5 fumats de salmó Benfumat, a l’Agrícol

  Dissabte 7 Juliol - 20:00h |
  Categoria:
  | Preu: 15€

  Els vins de Loxarel són ecològics i biodinàmics; respiren paisatge, recullen l’essència d’allò que els envolta. Al celler de Vilobí del Penedès, hi descansen vins naturals amb caràcter, escumosos amb personalitat i vins de varietats autòctones que tornen a brillar en les fileres de ceps del Penedès després de molts anys en l’oblit.

  Loxarel va introduir les àmfores en un lloc privilegiat del celler l’any 2012. Així va recuperar una tradició amb més de 3.000 anys d’història, tornant a donar valor a un envàs noble, que deixa respirar el vi i el manté fresc. El primer vi que va passar per les àmfores a Loxarel va ser el Xarel·lo 2013, que va macerar en àmfores de 720 litres. Aquest procés va dibuixar un vi cremós, amb una gran riquesa mineral i estels de fruita.

  Benfumat és tot un món de fumats, de nous ingredients, nous formats, nous maridatges, noves idees, noves experiències… Després de viatjar per tot el món, i inspirar-se en altres cultures gastronòmiques, han tornat a reinventar els fumats. Actualment són el punt de trobada entre l’elaboració artesanal del salmó fumat de major qualitat i les experiències gastronòmiques més sorprenents. Fumats amb imaginació.

  En aquest tast exclusiu de Loxarel a l’Agrícol, maridarem 5 vins elaborats en àmfores i 5 fumats de salmó Benfumat.  Comprar