programa2014

  Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  Concert de Avishai Cohen

  Dissabte 5 Juliol - 21:00h | | Preu: Gratuït

  Músic polifacètic, aquest contrabaixista, compositor, cantant i arranjador israelià és un de les més aclamats del món del jazz en els últims temps.

  Ara que es qüestiona i restringeix l’activitat dels músics de carrer, resulta reconfortant saber que un contrabaixista i compositor de la talla de Avishai Cohen s’hi hagi patejat els carrers i el metro de Nova York tocant el seu instrument. La seva trajectòria musical és un veritable exemple de confiança en un mateix i perseverança, doncs malgrat haver tingut una formació i certa estabilitat a Israel va decidir mudar-se a Estats Units, on era un complet desconegut i va haver de compaginar l’ampliació dels seus estudis musicals amb diversos treballs en la construcció.

  El seu enorme talent mereixia una recompensa i la seva gran oportunitat li arribaria de la mà de Danilo Pérez i posteriorment de Chick Corea, qui no podia haver triat un contrabaixista més enlluernador per completar la seva formació Origin.

  2013 va ser l’any de la publicació del catorzè àlbum de Cohen, però també del debut del seu flamant nou trio. Amb ell ha superat amb escreix el llistó que ell mateix s’havia imposat.

  Formació:
  Avishai Cohen
  – Contrabaix
  Nitai Hershkovits – Piano
  Daniel Dor – Bateria

  L’assistència als concerts és gratuïta, si bé, per accedir a la zona de cadires cal presentar el tiquet cadira, adjunt en els tiquets de consumició. La possessió d’aquest tiquet no garanteix tenir cadira, degut a l’aforament limitat.

  Escenari Jaume I
  Plaça Jaume I
  08720 Vilafranca del Penedès