programa2014

  Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  Concert de Snarky Puppy

  Diumenge 6 Juliol - 20:00h | | Preu: Gratuït

  “Música per moure la ment i el cos”

  És un col·lectiu de músics de Brooklyn, Nova York, on la seva música combina una mescla infecciosa de jazz, funk i world music. Fusionen perfectament un profund coneixement i respecte per la tradició musical amb la innovació sonora i conceptual d’una manera que és capaç d’arribar al més crític o despreocupat dels públics.

  El grup està dirigit pel guardonat baixista/compositor/arranjador Michael League, amb el creatiu enfocament d’un nou model per als artistes independents. Snarky Puppy és una criatura de tres caps: en primer lloc, i el més obvi, un conjunt de músiques originals. En segon lloc, un equip de producció i banda de sessió per a artistes individuals. En tercer lloc, i probablement el més important, Snarky Puppy és un grup de músics amb un entusiasme compromès amb l’educació musical i abast comunitari.

  La convergència de joves músics blancs i de color d’Estats Units (que també duen a terme regularment amb artistes com Erykah Badu, Snoop Dogg, Justin Timberlake, Roy Hargrove i Marcus Miller, entre uns altres ), que es va produir mentre la banda estava en la seva adolescència a l’Universitat del Nord de Texas, ha establert un sistema natural d’equilibri que atreu immediatament als oients a la música funk, les dinàmiques sensibles, l’exuberant harmonia i senzillesa commovedora, i el més important, una delicada mescla de composició i improvisació .

  El grup guanyador del Dallas Observer Music Award tres vegades (“Best Jazz Act” 2008, 2009, 2010) ha obtingut, al llarg dels seus últims anys de gira, la reputació de fer un espectacle en viu sense precedents en matèria d’energia, virtuosisme i musicalitat.

  Formació:

  Michael League- Baix
  Larnell lewis- Bateria
  Marcelo Woloski- Percussió
  Mark Lettieri- Guitarra
  Bill Laurance- Teclats
  Shaun Martin- Teclats
  Justin Stanton- Trompeta & teclats
  Mike Maher- Trompeta
  Chris Bullock- Saxo

  L’assistència als concerts és gratuïta, si bé, per accedir a la zona de cadires cal presentar el tiquet cadira, adjunt en els tiquets de consumició. La possessió d’aquest tiquet no garanteix tenir cadira, degut a l’aforament limitat.

  Escenari Jaume I
  Plaça Jaume I
  08720 Vilafranca del Penedès