programa2014

  Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  Concert Victor Wooten Band

  Diumenge 6 Juliol - 22:00h | | Preu: Gratuït

  Victor Wooten, considerat per molts com el millor baixista del mon, ha guanyat un total de cinc premis Grammy. Va arribar a l’escena mundial l’any 1990, com a membre fundador del grup “Bela Fleck and the Flecktones”.Encara que entre els seus premis també destaquen els seus enregistraments en solitari.
  És un dels baixistes que han rebut més quantitat de premis, incloent al Millor Baixista de l’Any, per la revista “Bass Player Magazine” en tres ocasions, convertint-se en el primer músic a qui li atorguen aquest reconeixement, més de dues vegades. L’any 2011, la revista “Rolling Stone” ho va votar com el “Top Ten”
  Entre els artistes amb els quals Victor Wooten ha col•laborat i ha gravat, podem destacar artistes de la talla de Chick Corea, Branford Marsalis, Mike Stern, Prince, Keb Mo, Dennis Chambers, Susan Tedeschi, Bruce Hornsby , Stanley Clarke, Marcus Miller, Frank Gambale, el grup marroquí Nass El Ghiwane , i molts altres.

  La seva reputació respectada com a professor i ponent / conferenciant sobre temes de la música i la naturalesa ha acabat per rebre invitacions per parlar i ensenyar a les escoles més prestigioses i les universitats de tot el món. Com per exemple: Strathmore College, Berklee College of Music, La Universitat de Stanford, Harvard, Mississippi State , La Universitat de Miami i un llarg etc.

  Avui dia, continua gravant i sortint de gira amb els Flecktones, també col•labora amb diversos artistes, i segueix la seva carrera com a artista en solitari.

  Formació:
  Victor Wooten – Baix Elèctric
  Karlton Taylor – Teclats
  Derico Watson – Bateria
  Regi Wooten – Guitarra
  Krystal Peterson – Veu

  L’assistència als concerts és gratuïta, si bé, per accedir a la zona de cadires cal presentar el tiquet cadira, adjunt en els tiquets de consumició. La possessió d’aquest tiquet no garanteix tenir cadira, degut a l’aforament limitat.

  Escenari Jaume I
  Plaça Jaume I
  08720 Vilafranca del Penedès