programa2016

  Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  DJ Miguelito Superstar

  Dijous 12 Maig - 23:00h |

  Vocalista de Fundación Tony Manero.

  Productor per a FTM, Chocadelia internacional, Joe Bataan, Los Fulanos, Mantecao i el seu combo de rumba moderna, Banda Achilifunk, Hipnotik Orchestra, La Soul Machine, The Risas…

  Remesclador para Mojo Project, 2in Par, Gigi El Amoroso, FTM, Los Fulanos, Midnight Lab Band, Chacho, Colors Sound System, Pyramid Blue, Wild Honey, Mazoni, Makala Jazz Funk Band…

  Les seves produccions han estat editades per segells com Love Monk, Vampisoul, Names You Can Trust, Zona Bruta, RGB o Achiliboots.

  Al desembre de 2013 llençà la seva primera referència en solitari “Space, Time, Memory and Cats”, un mixtape que recollia algunes de les seves produccions en clau dub. Va ser editat per Love Monk en format cassette i una tirada limitada de 100 copies numerades.

  L’any passat el segell neoyorquí Names You Can Trust va editar un 12″ al seu nom anomenat “Superficial Dubs” en el que insistia en la seva obsesió amb el dub aplicat a la música disco. En aquest cas tres temes de l’ultim disc de Fundación Tony Manero rebien el tractament dub.

  Aquest 2016 celebra el vintè aniversari de Fundación Tony Manero amb l’edició de un 7″ en acústic i un EP anomenat “V.I.D. (Very Important Discotecas)” en el que reten homenatge als pioners de la música disco estatal i col·laboren amb les mítiques Baccara.

  I, si, també posa discos.

  Espai Lounge Vallformosa Cava
  Rambla Nostra Senyora
  Vilafranca del Penedès