Carregant esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Maridatge dirigit: Formatges Catalans amb Vins, Clàssics i Caves del Penedès

divendres 1 juliol - 20:00h |
Categoria:
| Preu: 15€

Amb aquest tast de formatges catalans amb vins del Penedès us proposem una experiència 100% catalana. Productes de proximitat, qualitat artesanal de primera divisió i que prové de l’esforç i el treball dels nostres pagesos, productors i enòlegs.

 

Descobrirem que la tradició formatgera catalana antigament quedava estancada dins les cases de pagès que tenien el seu propi ramat i es feien el seu formatge en motlles de ceràmica. Des de fa uns 30 anys la tecnologia, la innovació i la proximitat amb França ha fet que sortissin arreu del territori més d’un centenar de formatgeries.  Xerigots selecciona cadascun dels seus formatges amb diferents criteris com ara, l’estacionalitat (estiu/hivern), el tipus de llet (ramat propi), llet crua, llet termitzada i els diferents tipus d’acabats, com pastes toves i curats. Avui podem gaudir sense anar gaire lluny d’un sector formatger reconegut amb premis internacionals i de grans fires formatgeres.

Descobreix una selecció increïble de formatges d’arreu de Catalunya amb diversos vins de ben diverses tipologies. El tast 100% català del Vijazz 2016!

Aquest maridatge ja està ple! No s’accepten més reserves. 

Sala de tast Tr3sC
Rambla de Sant Francesc
Vilafranca del Penedès