Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  Pernils amb DO & els millors vins i caves del Penedès

  Diumenge 9 Juliol - 0:00h |
  Categoria:
  | Preu: 15€

  Aquest no és un tast convencional de pernils. En aquesta proposta de tast tastarem una magnífica selecció de vins i caves del Penedès, amb una selecció de pernils ibèrics de gran qualitat de diferents DO!

  Quines diferències hi ha entre un pernil de Guijuelo o un de Teruel? Quin dels dos és més greixós? Quins són els més secs? Com són els pernils de Pedroches? Totes aqeustes preguntes i moltes més, les descobrirem en aquest fantàstic tast! Provarem 5 pernils ibèrics diferents de 5 DO’s reconegudes, com ara Jabugo, Teruel, Guijuelo, Pedroches o Huelva, i veurem en què s’assemblen i en què es diferencien. Tot això, ho acompanyarem dels millors vins i caves penedesencs.

  Creus que sabràs distingir entre un pernil d’aglà i un pernil ibèric? Saps quantes Denominacions hi ha a arreu de l’Estat Espanyol? Sabràs reconèixer un pernil amb Denominació d’Orígen, i un que no en té?

  Aprendrem les diferències que hi ha entre els diferents pernils, descobrirem el perquè de la gran diferència de preus entre els diferents pernils, i aprendrem diferents curiositats, com per exemple què menja cada porc en el seu engreix. No et perdis aquest divertidíssim tast del Vijazz 2017!


  Horari

  Divendres, 7 de juliol, a les 18:00 h

  Dissabte, 8 de juliol, a les 00:00 h

  Diumenge, 9 de juliol, a les 18:00 h


  Preu: 15€
  Places limitades  Comprar

  Sala tast Rambla Sant Francesc
  Rambla Sant Francesc
  08720 Vilafranca del Penedès