programa2009

  Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  RAYNALD COLOM QUINTET feat. MARTÍ SERRA

  Diumenge 5 Juliol - 20:00h | | Preu: Gratuït

  Nascut a Vincennes (França) el 1978, tot i que es va traslladar el 1988 a Barcelona amb la seva família, va començar la seva aventura musical als quatre anys, on va estudiar violí fins als vuit anys. Llavors els seus pares li van regalar una trompeta. Segueix els seus estudis musicals fins el punt d’haver estat alumne avantatjat de Wynton Marsalis, Roy Hargrove i Kenny Barron.

  Ha col-laborat amb els músics més prestigiosos del nostre país com Perico Sambeat, Horacio Fumero, Lluis Vidal, etc.

  El 2008, i després d’una llarga estada entre Nova York i Madrid, Raynald Colom ha presentat el seu darrer treball “Sketches Of Groove” (Fresh Sound), com a lider, dins del Festival Internacional de Jazz de Barcelona 2008, entorn al Cicle Trompetes!!, compartint cartell amb Nicholas Payton, Tomasz Stanko i Tom Harrell entre d’altres.

  Raynald, aquest any 2009 , continua sent un del músics de jazz catalans amb més projecció internacional i un dels mes sol·licitats tant a nivell nacional com internacional. Aquest estiu, a més del concert del Caixa Penedès Vijazz, participarà al Festival de jazz de Montreal i al Festival de Jazz de Vitoria, entre d’altres.
  Com a convidat especial del quintet, participarà el reconegut saxofonista Martí Serra, qui ja va col·laborar en el enregistrament del disc “Sketches Of Groove”.

  Formació:
  Raynald Colom –
  Trompeta
  Martí Serra –
  Saxos
  José Reinoso –
  Piano, Rhodes
  Tom Warburton – Contrabaix
  Marc Ayza – Bateria
  Roger Blavia – Percussions

  Escenari Jaume I
  Plaça Jaume I
  08720 Vilafranca del Penedès