Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  SwingJam – The Lindy Hoopers Band

  Dissabte 6 Juliol - 19:00h |

  The Lindy Hoppers Band és una banda de swing nascuda a Badalona l’any 2016. El repertori es basa en temes dels anys 30 i 40, de solistes i orquestres de l’època del swing com Count Basie, Duke Ellington o Benny Goodman.

  Formada per 6 músics de reconeguda experiència en el món de la música i del jazz:

  Veu: Mireia Feliu
  Trompeta: Juan de Diego
  Clarinet: Oriol Romaní
  Guitarra: David A. Garcia
  Contrabaix: David Mengual
  Bateria: Xevi Matamala

  The Lindy Hoppers Band uneix tres de les tradicions jazzístiques més importants del jazz del segle XX. D’un costat l’arrel del jazz New Orleans i el jazz clàssic de la mà de l’Oriol Romaní, un dels clarinetistes de sabor més genuí en aquests estils del nostre país. De l’altre l’era del swing vocal amb les seves grans cantants amb la calidesa i gran treball vocal de la veu de la Mireia Feliu i finalment, el jazz de caràcter més modern de la mà d’en Juan de Diego, líder de l’escena catalana en aquest estil en els últims 20 anys. A aquests tres puntals sumem la fermesa de la base rítmica amb en David Mengual, un dels creadors més destacats de l’escena del jazz catalana, en David A. Garcia a la guitarra i en Xevi Matamala a la bateria que fan de nexe dels tres estils i donen coherència interna al projecte.

  The Lindy Hoppers Band recorre diferents èpoques de la història del jazz i no deixa indiferent al públic, en un projecte que recull el millor dels diferents estils del jazz del segle XX. S’ha especialitzat en música per a balladors de lindy hop, els seus concerts sempre s’han caracteritzat per la connexió amb aquests. Donat que alguns dels membres de la banda també ballen, adapten la música al ball combinant els diferents tempos, adaptant la durada dels temes etc… fent que tant balladors com no balladors gaudeixin plenament de l’espectacle.

  Rambla Sant Francesc
  Rambla Sant Francesc
  Vilafranca del Penedès