programa2016

  Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  Maridatge dirigit: Tast de Vermuts amb Anxoves i altres meravelles

  Diumenge 3 Juliol - 11:00h |
  Categoria:
  | Preu: 15€

  Aquesta proposta de maridatge passa per una selecció vins que han estat escollits perquè les seves varietats han mantingut en ells mateixos el record del terrer d’on provenen. Una terra, o terroir, que antigament, estava coberta pel mar i que ha donat vins amb una mineralitat molt gran.

   

  El tast de vins de terroir anirà acompanyat d’una selecció de les millors Anxoves de l’Escala, provinents de l’Escala, una vila pescadora de l’Empordà català.

   

  L’anxova, com a producte gorumet, té una elaboració molt semblant a la del vi, gràcies a la tasca dels mestres anxovers, que és fonamental per garantir els paràmetres d’excel·lència, textura i sabor que defineixen l’Anxova de l’Escala. Seguint el procediment desenvolupat per l’experiència adquirida al llarg dels anys, el mestre anxover comença la seva labor seleccionant minuciosament el millor peix.

   

  Descobriem que, a partir d’aquest moment, supervisa el procés al que se sotmet cada peça que es col·loca als bidons on madurarà de manera natural durant un mínim de 6 mesos i fins a 2 anys. De cada pesquera, el mestre anxover defineix el punt òptim de confit per filetejar l’anxova garantint així la seva màxima qualitat.

   

  No es perdeu aquest increïble maridatge del Vijazz 2016!

  Sala de tast Tr3sC
  Rambla de Sant Francesc
  Vilafranca del Penedès