Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  Maridatge dirigit: Formatges blaus Xerigots amb vins dolços

  Dissabte 4 Juliol - 19:00h |
  Categoria:
  | Preu: 10€

  El tret distintiu dels formatges blaus són les vetes blaves del seu interior. I saps perquè? Doncs pel “Penicilinium Roqueforti” que es troba a la quallada, la part caseosa i greixosa de la llet.  Aprendrem tot això i molt més en aquesta proposta de tast de formatges blaus. Degustarem una selección de formatges blaus d’arrreu del món, començant pel Saint Agur, i següint amb el Rochevaron Montbriac, el Blau del Net, o Blue de Chevre Fermier. Els maridarem amb els vins dolços de casa nostra de Gramona vi de glaç riesling, Nadal 1510 Botrytis Noble, Suriol Dolç Negre de Can Suriol, i per últim el Jané Ventura semi-dolç Malvesia de Sitges.

  El tast anirà dirigit a càrrec del director artístic gastronòmic del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2015, el sommelier de l’Espai Penedès BCN, David Escofet.

  DATA: dissabte, 4 de juliol de 2015

  HORA: 19:00 – 19:55 hores

  LLOC: Espai Tr3sC, Rambla de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès, Catalunya

  Les places dels tastos i maridatges disponibles a través d’Internet s’han esgotat. A partir de les 18:00h del divendres 3 de juliol, es posaran a la venta més places a les taquilles del Vijazz de manera presencial. La venta d’aquestes estarà disponible fins que s’esgotin.

   

  Sala de tast Tr3sC
  Rambla de Sant Francesc
  Vilafranca del Penedès