Carregant esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Tast dirigit: formatges catalans Xerigots amb vins

diumenge 5 juliol - 22:00h |
Categoria:
| Preu: 10€

La tradició formatgera catalana antigament quedava estancada dins les cases de pagès que tenien el seu propi ramat i es feien el seu formatge en motlles de ceràmica. Ara gràcies a la tecnologia podem elaborar formatges d’alta qualitat i al costat de casa. És per això que us proposem un tast 100% català: formatges catalans Xerigots amb vins del Penedès. La selecció de formatges són el Montsec de Tòrrec, el Piràmides de Mas Rovira, El Forcat d’Artefor, i el Blau del Nét de Formatges Camps. Amb els vins blanc Crisalys de Torelló, el negre Clos Sant Pere de Vega de Ribes, el rosat NOX Emendis i el Ferré i Catasús Cava Mas Suau brut nature, i un 5è vi sorpresa amb el Cava Bolet Grut Nature Gran Reserva selecció familiar.

El tast anirà dirigit a càrrec del director artístic gastronòmic del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2015, el sommelier de l’Espai Penedès BCN, David Escofet.

DATA: diumenge, 5 de juliol de 2015

HORA: 22:00 – 22:55 hores

LLOC: Espai Tr3sC, Rambla de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès, Catalunya

Les places dels tastos i maridatges disponibles a través d’Internet s’han esgotat. A partir de les 18:00h del divendres 3 de juliol, es posaran a la venta més places a les taquilles del Vijazz de manera presencial. La venta d’aquestes estarà disponible fins que s’esgotin.

Sala de tast Tr3sC
Rambla de Sant Francesc
Vilafranca del Penedès