Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  Tast dirigit: Mmmm tast de bombons Cudié amb vins

  Diumenge 5 Juliol - 18:00h |
  Categoria:
  | Preu: 10€

  Tot va començar amb la creació del producte més emblemàtic de Bombons Cudié: les Catànies. Neixen de les mans de Josep Cudié l’any 1946, quan sent el mestre bomboner d’una de les pastisseries de més prestigi de Vilafranca del Penedès, crea les Ametlles Cro-crem. L’originalitat i el bon gust d’aquestes ametlles caramel·litzades, cobertes de praliné blanc i cacau en pols, va guanyar molts adeptes. Lligat a aquesta tradició familar tan Vilafranquina, us presentem un maridatge de 4 vins del Penedès, acompanyats d’una selecció de 6 bombons d’excel·lent qualitat Cudié: l’ametlla amb iogurt grec, el Bombó de platàn, el Bombó de maduixa, el Bombó d’atmetlla caramelitzada, el Bombó de regalesia i la joia de la corona: la catània. Tot maridat amb els vins de Mascaró sauvignon blanc, Maset del Lleó cava vintage brut nature, Can Bas L’Era blanc i el Mont Marçal criança negre.

  El tast anirà dirigit a càrrec del director artístic gastronòmic del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2015, el sommelier de l’Espai Penedès BCN, David Escofet.

  DATA: diumenge, 5 de juliol de 2015

  HORA: 18:00 hores – 18:55 hores

  LLOC: Espai Tr3sC, Rambla de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès, Catalunya

  Les places dels tastos i maridatges disponibles a través d’Internet s’han esgotat. A partir de les 18:00h del divendres 3 de juliol, es posaran a la venta més places a les taquilles del Vijazz de manera presencial. La venta d’aquestes estarà disponible fins que s’esgotin.

  Sala de tast Tr3sC
  Rambla de Sant Francesc
  Vilafranca del Penedès