Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  Tast dirigit: Riedel experience – tast de vins amb diferents copes tècniques Riedel

  Dissabte 4 Juliol - 22:00h |
  Categoria:
  | Preu: 10€

  “El contingut determina la forma” amb aquest lema de Riedel us proposem l’experiència enològica més innovadora del Vijazz 2015. Descobreix la importància de la copa provant un mateix vi. Ets del que creus que no trobaràs cap diferència? Que el tipus de copa és només un detall en la degustació? Et reptem a venir i estem segurs que sortiràs d’aquest tast amb una idea ben diferent. En aquesta experiència provarem 2 vins del Penedès, un blanc, l’Avi Ton 2012 d’Eudald Massana Noya, i un negre, Joan Sardà criança, en diferents copes de cristall Riedel varietals (4) i un joker de vidre.

  El tast anirà dirigit a càrrec del director artístic gastronòmic del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2015, el sommelier de l’Espai Penedès BCN, David Escofet.

  DATA: dissabte, 4 de juliol de 2015

  HORA: 22:00 – 22:55 hores

  LLOC: Espai Time Out, Rambla de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès, Catalunya

  Les places dels tastos i maridatges disponibles a través d’Internet s’han esgotat. A partir de les 18:00h del divendres 3 de juliol, es posaran a la venta més places a les taquilles del Vijazz de manera presencial. La venta d’aquestes estarà disponible fins que s’esgotin.