Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  “Show cooking” dirigit: Maridatge Golfo comentat amb “Final feliç” by Segura Viudas

  Dissabte 4 Juliol - 23:55h |
  Categoria:
  | Preu: 20€

  Quina millor manera que acabar un magnífic dia de música i vins a Vilafranca del Penedès que amb el producte més anhelat de tots els gourmets? En aquesta proposta de tast “golfo”, i el més important, un format íntim, el protagonista és el Foie d’Anec: foie cuit al vuit, foie flamejat i foie micuit a través d’un show cooking de la mà del xef Oriol Llavina del Cigró d’Or. Textura, intensitat i finesa que es troben amb les millors expressions dolces del Penedès. Maridarem aquest producte amb una selecció de vins Segura Viudas. Un plaer per tots els sentits. Un tast que es recordarà. Un tast dirigit del Banc Sabadell Vijazz Penedès amb “final feliç”. Deixa’t endur per la imaginació i a través de les parts del teu cos.

  El tast anirà dirigit a càrrec del director artístic gastronòmic del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2015, el sommelier de l’Espai Penedès BCN, David Escofet.

  DATA: dissabte, 4 de juliol de 2015

  HORA: 23:55 hores – 00:55 hores

  LLOC: Espai Time Out, Rambla de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès, Catalunya

  Les places dels tastos i maridatges disponibles a través d’Internet s’han esgotat. A partir de les 18:00h del divendres 3 de juliol, es posaran a la venta més places a les taquilles del Vijazz de manera presencial. La venta d’aquestes estarà disponible fins que s’esgotin.