Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  The Excitements

  Diumenge 5 Juliol - 0:30h |
  Categoria:
  ,
  | Preu: Gratuït

  Nascuts el 2009, The Excitements fa temps que ja no són uns desconeguts per al públic de tot Europa. Aferrant-se a la pràctica d’un Soul i un R & B extrets directament de l’època més fèrtil (musicalment parlant) de mitjans del segle XX, han deixat bocabadat un públic que augmenta cada dia en nombre.

   

  Han editat dos LPs i una llarga llista de singles que comencen a ser peça indispensable en els maletins dels DJ internacionals més experts i en el que la gravació a estat combinada amb una frenètica agenda de concerts que sembla no tenir fi.

   

  És aquí, en el directe, sobre els escenaris de clubs i festivals internacionals, on s’han guanyat un públic àvid de música sincera, enèrgica, real i autèntica. Així, han aparegut en els cartells de festivals multitudinaris com el Paleo Festival de Nyon, el Garorrock francès, el Shambala Festival al Regne Unit, el Festival de Jazz de Sant Sebastià, el Feest in Het Park a Holanda, fires com l’Eurosonic Noorderland i el MAMA a París o l’escenari del Royal Albert Hall londinenc on van oferir dos concerts consecutius.

   

  A més de compartir escenari amb gent tan diversa com Lenny Kravitz, Elton John, Sting o Iggy and the Stooges, s’han treballat a fons les sales de tot Europa deixant-se la pell i l’ànima davant de tot tipus de públic, fins a arribar a ser per fi descoberts i reconeguts en la seva terra, a la Plaça Catalunya durant les festes de la Mercè de 2013. És a partir de llavors quan guanyen visibilitat, convertint-se, segons l’opinió dels periodistes musicals del país, en “abanderats” del moviment de música negra Blackcelona que ha adquirit ja una dimensió internacional.

   

  Altres revistes com la prestigiosa publicació britànica MOJO o Rolling Stone han dit d’ells que “són pura dinamita Soul sobre l’escenari” o “una explosió d’energètic 60’s soul, simple, directa i zero pretensiosa”. Aquestes mateixes revistes han fet ressò, a part de la seva inqüestionable qualitat, de la curiositat del seu origen, ja que semblen trets del circuit de clubs negres de mitjans dels 60 als Estats Units.

   

  El passat 2014 van rebre el premi Enderrock al millor àlbum en llengua no catalana pel seu últim treball Sometimes too much is not enough, així com el premi a la millor gira per sales catalanes 2014, atorgat per l’Associació ARC (Associació de Representants i Mànagers de Catalunya), en reconeixement al seu treball per obrir-se camí dins i fora de la seva terra.

   

  FORMACIÓ
  Koko-Jean Davis – Veu principal
  Jordi Blanch – Saxo tenor
  Albert Greenlight – Guitarra
  Nicolás Rodriguez-Jauregui – Saxo baríton
  Adrià Gual – Rhythm guitar
  Guitar Antonio Torres – Bateria
  Daniel Segura – Baix