programa2016

  Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  Tiquet 3 degustacions + copa Riedel + accés zona Jazz

  Divendres 1 Juliol - 8:00h |
  Categoria:
  | Preu: 11€

  Durant el primer cap de setmana de juliol i al llarg de tres intensos dies, el centre històric de Vilafranca del Penedès es transforma i acull amb els braços oberts a aficionats, experts, curiosos i assidus, a tothom que vulgui gaudir i conèixer els magnífics vins de la regió, mentre escolta de forma gratuïta i a l’aire lliure els millors artistes del jazz mundial.

  El Banc Sabadell Vijazz Penedès és un festival a l’aire lliure, obert a petits i grans i d’accés gratuït. A més a més, si ets major d’edat, pots gaudir de 3 degustacions de vi o cava i una copa Riedel a un preu popular de 11€. Per tant, si vols evitar cues als punts habituals de venda durant els dies del Festival, et recomanem que compis el tiquet a través d’internet.

  Tan bon punt tinguis el tiquet, hauràs d’imprimir-lo i portar-lo a la única taquilla del festival habilitada amb el Document d’Indentitat de la persona que ha fet la compra. El podràs intercanviar qualsevol dels tres dies del festival.

  Taquilla-punt d’intercanvi del tiquet per les degustacions i copa Riedel: Rambla de Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès.

  Horari: de 18:00 a 01:00 divendres 1, dissabte 2 i diumenge 3 de juliol.

  La venta anticipada a través d’internet estarà disponible fins el dijous dia 30 de juny a les 23.00 hores.

  La reserva on line ha finalitzat. Compra el teu tiquet a les taquilles centrals del Banc Sabadell Vijazz Penedès (Rambla Sant Francesc). 

   

  Fira de vins i caves
  Rambla Nostra Senyora
  08720 Vilafranca del Penedès