programa2016

  Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  Visita a VINSEUM, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

  Diumenge 3 Juliol - 10:00h | | Preu: Gratuït

  VINSEUM, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya va néixer l’any 1934 amb la voluntat d’aglutinar diferents col·leccions relacionades amb el Penedès. L’arqueologia hi tenia un pes molt important, gràcies a les troballes que s’han dut a terme a la comarca. També es van incorporar col·leccions històriques fruit de donacions particulars: obres d’art que són el testimoni de la vitalitat econòmica del país; col·leccions d’història natural, d’etnologia, de ceràmica, fruit de la curiositat dels ciutadans. Entre aquestes col·leccions –no podia ser d’altra manera- hi havia molts objectes relacionats amb el conreu de la vinya i l’elaboració del vi, que ha estat una de les activitats fonamentals al Penedès des de molt antic.

  L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

  VINSEUM és un espai dinàmic que ofereix una programació cultural diversa, adreçada als diferents públics, on el vi s’explica des de múltiples vessants i on també tenen cabuda la gastronomia, el pensament, les arts escèniques, i, en definitiva, la cultura.

  Diumenge 3 de juliol

  Horari: de 10 a 14h

  Entrada gratuïta

  Plaça Jaume I, 1, Vilafranca del Penedès

  +34 93 890 05 82

  vinseum@vinseum.cat

  www.vinseum.cat

  Amb la compra o reserva de qualsevol de les visites turístiques per al Banc Sabadell Vijazz Penedès 2016, t’obsequiarem amb una bossa-motxilla de Vilafranca.

  VINSEUM
  plaça Jaume I, 1
  08720 Vilafranca del Penedès