Carregant esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

Visita a VINSEUM, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

divendres 1 juliol - 10:00h | | Preu: 7€

VINSEUM, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya va néixer l’any 1934 amb la voluntat d’aglutinar diferents col·leccions relacionades amb el Penedès. L’arqueologia hi tenia un pes molt important, gràcies a les troballes que s’han dut a terme a la comarca. També es van incorporar col·leccions històriques fruit de donacions particulars: obres d’art que són el testimoni de la vitalitat econòmica del país; col·leccions d’història natural, d’etnologia, de ceràmica, fruit de la curiositat dels ciutadans. Entre aquestes col·leccions –no podia ser d’altra manera- hi havia molts objectes relacionats amb el conreu de la vinya i l’elaboració del vi, que ha estat una de les activitats fonamentals al Penedès des de molt antic.

L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.

VINSEUM és un espai dinàmic que ofereix una programació cultural diversa, adreçada als diferents públics, on el vi s’explica des de múltiples vessants i on també tenen cabuda la gastronomia, el pensament, les arts escèniques, i, en definitiva, la cultura.

Divendres 1 de juliol

Horari: de 10 a 19h

Entrada general: 7€ /
Entrada reduïda: 4€

Plaça Jaume I, 1, Vilafranca del Penedès

+34 93 890 05 82

vinseum@vinseum.cat

www.vinseum.cat

Al finalitzar l’activitat, degustarem un vi del Penedès amb tots els assistents.

Amb la compra o reserva de qualsevol de les visites turístiques per al Banc Sabadell Vijazz Penedès 2016, t’obsequiarem amb una bossa-motxilla de Vilafranca.

VINSEUM
plaça Jaume I, 1
08720 Vilafranca del Penedès