programa2016

  Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  Wax & Boogie Rhythm Combo

  Diumenge 3 Juliol - 0:30h |
  Categoria:
  ,

  Wax & Boogie Rhythm Combo és una formació especialitzada en el boogie woogie dels 30 , el swing dels 40 , i el Rythm and Blues dels 50 . Al capdavant , la potent veu de Ster Wax . Lavern Baker, Ruth Brown, Big Mabeylle o Etta James, les seves grans influències .

   

  Al piano David ” Boogie ” Giorcelli , un dels més seriosos exponents del boogie piano a Europa , pel que ha participat en festivals de prestigi en països com França , Itàlia, Suïssa o Polònia . A la la bateria , la destresa a de Reginald Vilardell , bateries dels més sol • licitats en l’escena del Blues nacional i també internacional . Al saxo tenim al Pere Miró, music especialitzat en el Rhythm & Blues on col.labora habitualment amb músics de la talla de Dani Nel.lo o Drew Davies, i al contrabaix tenik a l’Oriol Contrabaix, on el seu groove mai pasa desapercebut.

   

  Amb aquesta combinació tenim assegurats un espectacle d’alt voltatge , sent capaços de captivar l’atenció d’immediat, evocant als grans mestres del gènere i al mateix temps oferint un repertori amb versions i temes propis , de la qual cosa el poden oferir als seus dos treballs editats fins avui ” Lost in a Dream – Milano Club Blues Nights ” 2013, ” Everynight ” 2014 i “Come with me” 2016.

  Sala Arcs
  Comerç 40
  08015 Vilafranca del Penedès