programa2016

  Carregant esdeveniments

  « Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

  Cicle “Elles i el Jazz”: WOM Trio

  Divendres 1 Juliol - 23:55h | | Preu: 13€

  La reserva on line de tastos i maridatges ha finalitzat. Reserva presencialment la teva plaça a les taquilles centrals del Banc Sabadell Vijazz Penedès (Rambla Sant Francesc). Places molt limitades!

  3 dones, 3 ànimes, 3 veus, 3 instruments.

  3 són les lletres que identifiquen un nou projecte fresc, alegre i sensual: WOM

   

  Clara Luna, Laia Fortià i Gemma Abrié són 3 representants de la nova i abundant generació́ de músics del panorama català̀, però̀ a més elles són dones amb empenta, talent i una llarga i sòlida trajectòria.

   

  L’amistat i els diversos projectes en els quals han coincidit les ha apropat i, sense dubtar-ho massa, elles han unit esforços per aventurar-se en un nou repte musical: poder cantar i tocar un instrument alhora.

   

  Així, a més de cantar, la Clara es posa ara darrera el piano, l’instrument que la va formar en l’àmbit clàssic, i la Gemma darrera el contrabaix, l’instrument que ja fa temps la va enamorar; i la Laia, a més de tocar la bateria, s’atreveix amb algunes veus que se sumen a les de la Clara i la Gemma.

   

  De la unió d’aquestes inquietuds en resulta una proposta compacta, atrevida, sensible i atractiva a tots els sentits, on conflueixen diferents estils com el jazz, la bossanova, el soul o el pop a través d’arranjaments propis.

   

  El Cicle Elles i el Jazz es realitza a l’Espai Cava, patrocinat per la DO Cava

   

  Formació musical

  Clara Lluna – veu i piano

  Laia Fortià – veu i bateria

  Gemma Abrié – veu i contrabaix

  Espai Cava
  Sant Pere 3
  08720 Vilafranca del Penedès