Electro swing i no-funk, registres propis del nou espai del Banc Sabadell Vijazz Penedès

n el marc del desè aniversari del Banc Sabadell Vijazz Penedès, s’ha apostat per crear nous espais on viure i gaudir la música jazz maridada amb vins i caves del Penedès. És el cas de “l’Espai Lounge Vallformosa Cava” una zona distesa i de descans on hi haurà mobiliari divers on poder descansar i conversar amb una copa entre les mans. Vallformosa, juntament amb la organització del Vijazz, ha creat un nou espai enfocat a captar la gent més jove del festival amb un estil de música més pròxim.

El Lounge Vallformosa Cava tindrà el mateix horari que la Fira del Vins i Caves, però es trobarà situat a l’inici de la Rambla de Nostra Senyora, just al davant de la seu de Banc Sabadell.

Aquesta és una nova aposta d’aquesta 10a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès que busca complementar l’oferta dels dos escenaris, l’Espai Cava i la zona de les Food Trucks i les carpes de tastos i maridatges.

Un seguit de DJs -DJ Lindy Drop, DJ Miguelito Superstar i DJ Èric Lloret- ens acostaran a una proposta diferent, una altra visió de la música jazz, amb electro-swing i nu-funk.

ELS GRUPS

DJ Lindy Drop

Del col·lectiu Electro-Swing Barcelona.Nascut el 1988 a Barcelona, des de ben petit va sentir interès per la música, influenciat pels oldies que sonaven a casa seva. Als 14 anys, començà a interessar-se profundament per la música Swing, Jazz i Blues. Més tard, als 22 anys va comprar el seu primer equip per punxar discos, món en el qual va descobrir el nou estil musical emergent Electro Swing, on es fusionen les cançons oldies del moviment Swing/Jazz/Blues amb els beats contemporanis del Electro/Tech-House. Les seves sessions solen ser dinàmiques i progressives, les quals permeten gaudir d’una bona estona amb els amics i ballar al ritme frenètic del Lindy Hop. facebook.com/DJ.Lindy.

Drop DJ Miguelito Superstar.

Vocalista de Fundación Tony Manero. Productor per a FTM, Chocadelia internacional, Joe Bataan, Los Fulanos, Mantecao, La Soul Machine, The Risas… I remesclador per Mojo Project, 2in Par, Gigi El Amoroso, FTM, Los Fulanos, Midnight Lab Band, Chacho, Colors Sound System, Pyramid Blue, Wild Honey, Mazoni, Makala Jazz Funk Band… Les seves produccions han estat editades per segells com Love Monk, Vampisoul, Names You Can Trust, Zona Bruta, RGB o Achiliboots. Aquest 2016 celebra el vintè aniversari de Fundación Tony Manero amb l’edició d’un 7″ en acústic i un EP anomenat V.I.D. (Very Important Discotecas) en el qual reten homenatge als pioners de la música disco estatal i col·laboren amb les mítiques Baccara.

DJ Èric Lloret.

Vilafranquí de 20 anys. Els seus directes es defineixen per la varietat en la mescla, partint d’una vessant electrònica i amb influències de diferents estils musicals. Apassionat pel jazz i el blues, emprèn una nova era de fusió dels sons.