Aquesta és la política de privacitat (“Política de privacitat”) de la pàgina web http://vijazzpenedes.com (la “Pàgina web”). Academia de Tastavins Sant Humbert és el controlador de les dades personals de vostè (“El propi interessat”) recollides a través de la Pàgina web i es compromet a protegir i respectar la seva privacitat.

1. Introducció

Aquesta Política de privacitat explica qui és Academia de Tastavins Sant Humbert, per que i com processem les seves dades personals recollides a través de la Pàgina web així com els seus drets en relació a aquestes dades.

Quan vostè ens proporciona algun tipus de dada, nosaltres tenim obligacions legals feia vostè en la forma en què fem servir les seves dades. Hem de recollir la informació de forma equitativa i explicar-li com l’anem a utilitzar. Per a una major facilitat de lectura i comprensió, hem dividit la Política de privacitat en diferents seccions:

  1. Qui és el responsable del tractament de les seves dades?
  2. Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
  3. Per quant de temps conservarem les seves dades?
  4. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
  5. A què destinataris es comunicaran les seves dades?
  6. Transferència de dades a tercers països
  7. ¿Quines són els seus drets quan ens facilita les seves dades?
  8. Com hem obtingut les seves dades?

És important que llegeixi aquesta Política de privacitat juntament amb qualsevol altre avís de privacitat o avís de processament que puguem proporcionar en el moment en que recollim o processem les seves dades personals perquè estigui plenament conscient de com i per què estem utilitzant aquestes dades.

A l’descarregar i / o utilitzar la nostra Pàgina web, accepta els seus termes (inclosos els esmenats de tant en tant) i aquesta Política de privacitat. Si, per alguna raó, no està d’acord amb els termes d’aquesta Política de privacitat, deixi d’utilitzar la Pàgina web.

Reservat el dret de revisar o esmenar aquesta Política de privacitat en qualsevol moment per reflectir canvis en el nostre negoci o canvis en la llei. Quan aquests canvis siguin significatius, ens esforçarem per enviar un correu electrònic a tots els nostres usuaris registrats per assegurar-nos que estiguin informats d’aquests canvis. No obstant això, és la seva responsabilitat consultar aquesta Política de privacitat abans de cada ús de la Pàgina web.

2. Qui és el responsable de l’tractament de les seves dades?

Academia de Tastavins Sant Humbert

CIF: V58276262

Telèfon: 938903581

Email: administracio@tastavinspenedes.cat

3. Amb quina finalitat tractem les seves dades?

A l’Academia de Tastavins Sant Humbert tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal d’atendre les seves sol·licituds i enviar-li els seus comandes realitzades a través de la Pàgina web, així com els nostres butlletins. En el cas que no faciliti les seves dades personals, no podrem complir amb les funcionalitats descrites anteriorment.

Màrqueting

Utilitzarem la vostra adreça de correu electrònic registrada per a subscriure a la Newsletter de VIJAZZ VILAFRANCA únicament per enviar-li els nostres butlletins, ofertes, promocions o novetats i tota mena de notícies relacionades amb VIJAZZ VILAFRANCA i els seus productes.

Rebrà nostres butlletins si ens ha donat el seu consentiment per fer-ho o si ha proporcionat comentaris a la nostra Pàgina web i no ha optat per no rebre butlletins.

Per donar-se de baixa dels correus electrònics amb els nostres butlletins en qualsevol moment, contacti’ns a través d’email per informar-nos si no desitja rebre cap material de màrqueting de la nostra part.

No es prendran decisions automatitzades.

4. Durant quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

5. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

6. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

Consentiment de l’interessat: atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials o els nostres butlletins.

7. Transferències de dades a tercers països

Estan previstes les següents transferències de dades a tercers països:

  • Mailchimp, amb la finalitat d’enviament de comunicacions comercials i newsletters. La garantia per a aquesta transferència s’ha establert a través de: Clàusules tipus de protecció de dades. Podeu consultar informació addicional a: https://mailchimp.com/legal/privacy
  • Microsoft Corporation, amb la finalitat de Manteniment de programari i còpia de seguretat de les dades. La garantia per a aquesta transferència s’ha establert a través de: Existència d’una decisió d’adequació de la Comissió. Podeu consultar informació addicional a: https://privacy.microsoft.com/es-es/privacystatement

8. Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a VIJAZZ VILAFRANCA estem tractant, o no, dades personals que els concerneixin.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. Igualment té dret a la portabilitat de les seves dades.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació de l’tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se a el tractament de les seves dades. En aquest cas, VIJAZZ VILAFRANCA deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera: dirigint-se a través d’email

Quan es realitzi l’enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l’interès legítim de l’responsable, l’interessat podrà oposar-se a el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat.

El consentiment atorgat és per a totes les finalitats indicades la base legal és el consentiment de la persona interessada. Té dret a retirar aquest consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud de l’tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.aepd.es.

9. Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem en VIJAZZ VILAFRANCA SL procedeixen de: El propi interessat.