Aquest diumenge ha acabat una nova edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès. Malgrat que les condicions meteorològiques no van ser òptimes durant alguns moments del cap de setmana, especialment el diumenge, el Banc Sabadell Vijazz Penedès ha omplert els 3 dies. En el cas de divendres, fins i tot s’ha registrat més número de públic que en edicions anteriors. La gairebé vintena de tastos que es van dur a terme a les dues sales habilitades a la Societat El Casal La Principal han omplert i dies abans molts ja no tenien entrades disponibles.

El mateix s’ha repetit als concerts de l’escenari principal a la plaça Jaume I, en que les actuacions de la cap de cartell Madeleine Peyroux, així com del pianista Monty Alexander i el saxofonista Archie Shepp, han omplert de gom a gom la plaça. Una de les novetats d’enguany, el concert de Dàmaris Gelabert destinat a un públic familiar, també ha estat un èxit de públic de totes les edats.

Quan més s’ha fet notar la pluja ha estat diumenge al vespre. Aquest fet ha provocat que el concert previst per les 20.30h al claustre de Sant Francesc dins del cicle “Elles i el Jazz” patrocinat per la DO Cava, hagués de traslladar-se al Fòrum Berger Balaguer a les 22.30h. Des de l’organització volen agrair la comprensió i la paciència del públic per aquest fet i a la Fundació Pinnae pel fet d’haver cedit l’espai per a que l’actuació pogués dur-se a terme.

Roda de premsa de valoració

L’Acadèmia Tastavins Penedès tot just està acabant de recopilar tota la informació sobre l’edició 2019 de l’esdeveniment. El proper dimarts a les 11.30h es durà a terme una roda de premsa a la sala Pau Boada de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès on es valorarà amb més detall l’acte.