Aquest dimecres el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha visitat l’Espai Penedès|Bcn en el marc del ja tradicional dinar que Tastavins Penedès realitza uns dies abans del Banc Sabadell Vijazz Penedès amb els partners del festival.

El dinar ha servit per explicar a tots els partners la tasca de Tastavins i més concretament com es presenta la 10a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès. Una edició carregada de novetats i que l’entitat porta mesos preparant.

Puigdemont, que va entregar la creu de Sant Jordi a Tastavins fa un mes, ha volgut destacar la gran tasca que realitza l’entitat vínica per promocionar el consum i la cultura del vi a Catalunya i, més concretament, per fer pedagogia del vi entre aquells públics més allunyats. El president també subratllat la gran importància de lligar el vi amb cultura dins d’un festival internacional com el Banc Sabadell Vijazz Penedès, ja que, segons Puigdemont, segueix a la creixent tendència de vendre experiències que van més enllà del simple consum.

#viuelvijazz

Web oficial: www.vijazzpenedes.com