Pons també és director artístic del Jamboree i del San Miguel Mas i Mas Festival

Els organitzadors del Festival inicien una nova etapa per aconseguir un festival encara més ambiciós

El Vijazz tindrà lloc el 7, 8 i 9 de juliol a Vilafranca del Penedès

L’11a edició del Vijazz presenta nou director artístic: Pere Pons. Tastavins, organitzador del Festival, ha anat a buscar un referent del món del jazz català per liderar la nova etapa del Vijazz. Pons és una veu consolidada dins del sector. Ha treballat com a periodista cultural en diversos mitjans de comunicació catalans, va fundar i dirigir la revista Jaç (del grup Enderrock), ha estat president de l’Associació de Festivals de Jazz de Catalunya i, des de 2012, és el director artístic del Jamboree Jazz Club i del San Miguel Mas i Mas Festival. A banda, també dirigeix i presenta els programes Home del Jazz i Planeta Omega de Ràdio4.

Tastavins, amb la nova direcció del Vijazz, busca que el Festival vagi més enllà i es consolidi com un festival de referència en l’àmbit estatal i europeu. El Vijazz, des de fa uns anys, ja s’ha fet un nom a escala catalana i s’ha consolidat dins del circuit del jazz estatal. El repte d’ara és fer un pas més i traspassar terres catalanes i estatals.

Des de l’organització del Vijazz ja s’ha confirmat que hi ha dos grans artistes tancats per l’edició del 2017, que es desvetllaran a mitjans de febrer amb altres novetats.

Novetats víniques

Les novetats, però, no només seran en el terreny musical. Des de Tastavins també es vol fer un pas més en el camp vínic. L’any passat ja es van presentar tres nous espais: el Lounge Vallformosa Cava, l’Espai Cava del claustre de Sant Francesc i la zona de Food Trucks. Aquest any s’està treballant en dos espais nous: un dedicat a la presentació de productes i un nou espai enfocat al públic jove.​