Més de 4.500 persones van gaudir del concert inaugural del saxofonista nord-americà Charles Lloyd

Eva Fernández va obrir el cicle Elles i el Jazz al Claustre de Sant Francesc per presentar el seu primer disc

El Banc Sabadell Vijazz Penedès 2018 ja sona. La plaça Jaume I de Vilafranca va presentar un aspecte magnífic aquest divendres a la nit per escoltar el saxofonista tenor i flautista Charles Lloyd. El músic de Memphis va demostrar, als seus 80 anys, per què és considerat una llegenda viva del jazz, i, amb la maduresa, l’elegància i la passió que l’han fet gran, van il·luminar la plaça penedesenca.

També tenir una molt bona afluència de públic la primera nit del cicle Elles i el Jazz, al Claustre de Sant Francesc. En una localització de luxe, Eva Fernández, al costat de Josep Munar i Josep Fuster, va fer gaudir els assistents amb una proposta fresca i contemporània.

Els aficionats al bon jazz i a la bona música tenen, aquest dissabte, dos plats forts. La vesprada començarà amb el prodigiós trompetista israelià Avishai Cohen i la seva proposta més contundent i agosarada, amb un quintet explosiu format per dues guitarres i dues bateries, a més de sons processats.

D’altra banda, el saxo alt de Kenny Garrett, el més important de la seva generació, allargarà la nit amb Kenny Garrett Quintet, que proposarà un concert d’alt voltatge rítmic i harmònic per arrodonir la segona nit del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2018.