L’afluència de visitants ha tornat arribat a superar les 50.000 persones, fet que afiança l’èxit de públic

  • La venda de tiquets degustació ha augmentat més del 15% respecte l’edició anterior
  • La nova oferta de maridatges ha omplert cada dia i s’ha aconseguit vendre les 1.500 places disponibles

Tot i que encara no es disposa de les xifres definitives, ja es pot afirmar que el Banc Sadadell Vijazz Penedès tanca la seva desena edició amb un augment més que considerable tant en vendes com en nombre de visitants. Més de 50.000 persones han gaudit del festival i de les seves diverses activitats, demostrant que el Vijazz és un esdeveniment capaç de créixer i evolucionar.

Pel que fa a les vendes, els tiquets degustació venuts han arribat a superar en més d‘un 15% els totals aconseguits l’any passat tot i que aquest any el preu dels tiquets havien augmentat un 1€ en el cost de compra. Aquesta xifra avala la bona qualitat dels cellers que hi participen. Tampoc s’ha quedat enrere l’activitat dels maridatges que ha arribat a vendre les 1.500 places disponibles repartides al llarg dels tres dies.

En motiu de la celebració de la desena edició, s’han pogut gaudir de nous espais de música jazz com l’Espai Solidari Cava. Al Claustre renaixentista de Sant Francesc s’han realitzat el Cicle “Elles & Jazz”, un espai de dones del món de la musica jazz, que ha exhaurit les entrades cada dia o l’espai lounge de Vallformosa Cava que ha estat un dels llocs que ha reunit més afluència de públic. Així mateix, la nova plaça Food&Jazz, ha triomfat amb la seva aposta gastronòmica de qualitat i proximitat d’enguany.