L’Hble. Sr. Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha visitat aquest dimecres l’Espai Penedès BCN en motiu del tradicional dinar que Tastavins Penedès organitza amb els partners del Banc Sabadell Vijazz Penedès.

El dinar ha servit per intercanviar punts de vista, reflexions i opinions sobre el Festival, el Penedès i el país.

Vila, que ha subratllat segueix tota l’activitat dels Tastavins Penedès, ha volgut destacar la gran tasca que fa l’entitat vínica en la promoció de la cultura del vi i el cava del Penedès. El conseller de Cultura ha destacat la qualitat del Banc Sabadell Vijazz Penedès i com, després d’onze edicions, s’ha sabut fer un lloc dins del calendari dels festivals de jazz europeus.

Entre els assistents al dinar hi havia Lluis Buil, sots-director general i director territorial Catalunya Banc Sabadell; Enric Garcés, director de xarxa comercial Barcelona de Banc Sabadell; Pere Regull, alcalde de Vilafranca del Penedès, i representants de diverses empreses i entitats que donen suport al Banc Sabadell Vijazz Penedès com Cales de Pachs, Ametller Origen, Segura Viudas, Vallformosa, Torres, Cafès Novell, Riedel, Automòbils Nicolás, DO Cava i DO Penedès. 

Banc Sabadell Vijazz Penedès

Poques coses combinen millor que el vi, el cava i la música. Prova d’això és la brillant vida del festival Banc Sabadell Vijazz Penedès que, des de fa onze anys, porta els millors artistes del jazz mundial i els magnífics vins i caves de la regió.

El Festival ha demostrat amb una solvència inqüestionable merèixer-se un lloc entre els principals festivals de jazz d’Europa. La presència en el seu cartell de noms tan reconeguts dins el panorama internacional com Chick Corea, Dee Dee Bridgewater, Arturo Sandoval, Maceo Parker, John Scofield o Marcus Miller, entre molts d’altres, avalen la seva trajectòria a la qual se li suma al mèrit de ser l’únic festival d’aquesta qualitat que és gratuït. Tot un luxe!