PLAÇA JAUME I – 21:00h DIJOUS 6 de JULIOL

David Pastor (Sedaví, 1974) trompetista amb trajectòria internacional. 

Ha participat com a músic en programes de tv, bandes sonores de pel·lícules i ha col·laborat amb números artistes com a talla de Presuntos Implicados, Michael Bubble, Armando Manzanero, Celia Cruz, Martirio, Miguel Poveda, Santiago Auserón, Seguredad Social, Lolita o el Kanka.

Ha tocat en festivals Internacionals de jazz com Mont-real (Canadà), Montreux (Suïssa), Eurojazz (Mèxic), Cully (Suïssa), Mercat Cultural de Salvador de Bahia (el Brasil), Festival Internacional de Música de Cancun (Mèxic), IAJE Conference (Nova York, els EUA), Festival de Jazz Ressonàncies de Yucatán (Mèxic), Grugliasco Swing (Grugliasco, Itàlia), Jazz District (París), Jazz am See (Greifensee, Suïssa*Torino Jazz Festival (Torino, Itàlia), Wartburg Festival (Wartburg, Alemanya) Festival International de Jazz de Conakry (Guinea) o Valle Christi (Rapallo, Itàlia).

Premis

  • 2019      Carles Santos de la Música Valenciana a Millor disc de Jazz (Film Sessions)
  • 2014      Enderroc, Millor Solista de Jazz

En la seva faceta com a docent, és professor en l’ Escola Superior d’Estudis Musicals Taller de Músics de Barcelona i director de la “Original Jazz Orquestra” del Taller de Músics. Així mateix, és professor del Taller de formació de jazz i Director de la Big band de l’UJI (Universitat Jaume I)