El teclista nord-americà Cory Henry crea un so funky completament únic, amb jazz, R&B, gospel i electrònica com a components bàsics. Henry és una de les forces impulsadores del jazz contemporani. Com no podia ser d’una altra manera, Cory Henry toca l’òrgan des dels dos anys i amb sis ja tocava al Teatre Apollo de Harlem. Es va fer conegut per ser membre del col·lectiu de fusió Snarky Puppy, però ara és almenys tan conegut sota el seu propi nom. Altres col·laboracions de Cory Henry inclouen: Imagine Dragons, Smino, Lucky Daye i molts més.

En poques paraules, Cory Henry és un artista guardonat amb el Grammy, compositor, productor, multiinstrumentista, mestre de teclat en general i el futur de la música. El 2021, l’àlbum de Cory, “Something to Say”, va ser nominat als Grammy Awards 2022 com a Millor Àlbum de R&B Progressiu, i ell va ser nominat com a productor a “New Light” d’Eric Bellinger. El 2022, Cory va guanyar el seu primer premi Grammy Llatí a l’Àlbum de l’Any pel seu treball a l’àlbum “Motomami” de Rosalía.

Als Grammy Awards 2023, Cory va ser nominat pel seu àlbum “Operation Funk” com a Millor Àlbum de R&B. I més recentment, “Live at the Piano”, l’última obra mestra de Cory, torna a ser nominat als Grammy Awards 2024 al millor disc de jazz alternatiu.

Ha captat l’atenció de fans de tot el món, oferint espectacles amb entrades exhaurides a Israel, Espanya, Amsterdam, Austràlia i per tots els Estats Units, a més de participar en la majoria dels principals festivals de música.

El seu últim àlbum, ‘Chruch’ (2024), és un àlbum en el qual no et pots quedar quiet.

Ens espera una bona dosi de funk i soul el 6 de juliol al VIJAZZ.

LINE-UP:

Cory Henry – Teclats i veu
Band – T.B.A.

PÀGINA WEB ARTISTA:

https://coryhenry.com

INSTAGRAM:

@coryhenry