Amb l’expressió del so personal com a prioritat en la música, Èlia Lucas aposta per un projecte propi i apassionat amb una sèrie de composicions íntimes buscades des de la senzillesa, intuïció i honestedat.

El quartet neix a Barcelona amb Edu Pons (alto), Tomàs Pujol (contrabaix) i Kike Pérez (bateria); quatre joves músics de jazz amb un intrès en comú per a la música col·lectiva i la improvització.

Als concerts ofereixen un viatge a través de dinàmiques, textures i melodies, donant la màxima expressió a la sensibilitat de cada músic. Les influències musicals que s’hi poden apreciar van des de la clàssica, passant pel pop i el soul, fins al jazz dels 70, 80 i 90.

Èlia Lucas Quartet presenta el seu primer treball ‘Introspecció’ (2023), ampliament reconegut per la crítica i sel.leccionat com un dels 3 finalistes al premis Enderrock, com a millor disc de jazz del 2023. Després d’un recorregut per sales mítiques de Barcelona (Jamboree, Casa Figari, Auditori Sant Martí…) arriba a casa seva (el Penedès), per presentar-ho dins els actes del VIjazz.

LINE-UP:

Èlia Lucas – Piano i composicions
Edu Pons – Saxo Alt
Tomàs Pujol – Contrabaix
Kike Pérez – Bateria

INSTAGRAM: