Comprar entrada

L’Enojazz és la màxima expressió sorgida de la unió del vi i el jazz.

Cada any Família Torres realitza una exquisida selecció de vins, que seran comentats i maridats amb un repertori musical especialment seleccionat per l’EMM Dolors Calvet per aquest Enojazz i poder gaudir així d’una experiència única en un meravellós entorn del centre històric de Vilafranca, com és la Plaça Jaume I.

LA BANDA

L’Escola Municipal de Municipal de música M. Dolors Calvet, contempla dins el seu projecte educatiu,  la prioritat de fer tocar l’alumnat en grup. Aquest fet ha ocasionat que actualment tinguin diferents formacions instrumentals en diversos àmbits i estils.

Com no podia ser d’una altra manera, l’escola presenta al Vijazz 2023 les seves dues Big Bands. Les dues formacions estan dirigides pel professor i compositor Àlex Cassanyes i Sabater.

Parlar de l’Àlex Cassanyes dins el mon del Jazz, és fer-ho d’una persona que ha guanyat diferents premis de composició a nivell internacional. També vol dir parlar d’un dels directors de Big Band més reconeguts actualment en el nostre país, tant dins l’àmbit pedagògic com professional. Per l’escola és tot un plaer tenir una persona com ell dins el claustre de professorat.

Les dues Big Bands son molt similars a nivell d’instrumentació, però tenen la peculiaritat que una esta formada per estudiants d’ESO, i l’altre per adults.

ARTISTES CONVIDATS:

Alex Dee – Veu Principal
Ann Manzano – Cors
Sergio del Boccio – Cors

Alex Dee (Màlaga) és cantant, compositor i productor. Desenvolupa també la seva labor docent com a professor de veu en el Conservatori Superior del Liceu i ha impartit l’assignatura de Cor Gospel en ESMUC. És titulat superior de jazz i música moderna en l’especialitat de veu pel Liceu, i també va cursar estudis de cant en ESMUC i de composició clàssica en CSMA.

La seva gran versatilitat li ha portat a col·laborar i gravar amb projectes i artistes com Nathy Peluso, Macaco, Col·lapse (3Cat),

Ha actuat en escenaris i festivals com el Primavera Sound, BBK Live, Festival Nostre (l’Argentina), F’estiv Gospel (França), Estadi Olímpic de Barcelona, Teatre Real, Gran Teatre del Liceu, Palau de la Música, L’Auditori de Barcelona, entre molts altres.

En 2019 i 2020 publica Morning i Moaning, tots dos EPs amb música original. En 2023 publica ‘sweet sweet sweet’, disc a duo amb Clara Gorrias.

Actualment es troba ultimant el nou disc de Powafunk, projecte del baixista canari Charlie Moreno, i un disc de material propi al costat del teclista i productor Kquimi Saigi, projectes que sortiran a la llum en 2024.