Des del primer àlbum de Hiromi, Another Mind (2003), el so de la pianista de renom mundial ha evolucionat amb cada llançament, esborrant les línies entre el jazz i la música clàssica, la composició i la improvisació. Ara torna a canviar de rumb amb el seu àlbum més pesat i funky fins al moment: Sonicwonderland.

Sonicwonderland sona molt lluny de l’àlbum d’estudi anterior de Hiromi, Silver Lining Suite (2021), que incloïa un quartet de corda, però els dos discos comparteixen un aspecte en comú: tots dos amplien les idees introduïdes durant la seva sèrie de col·laboracions a Instagram “One Minute Portrait” durant la pandèmia mundial.

“Cada vegada que faig concerts o faig un àlbum, sento que és un viatge per trobar persones que puguin sentir una connexió profunda amb el que estic fent en aquest moment”, conclou Hiromi. “Amb sort, amb Sonicwonderland, puc connectar amb fans que van escoltar la meva música abans i també amb nous oients”.

Nascuda a Hamamatsu, Japó, Hiromi va començar a estudiar piano quan tenia sis anys. Quan tenia 17 anys, Chick Corea la va convidar a tocar amb ell en un concert a Tòquio. Va assistir al Berklee College of Music a Boston, Massachusetts, on va ser assessorada per la llegenda del jazz Ahmad Jamal.

Hiromi és una de les favorites de l’enquesta anual de crítics i lectors de DownBeat i ha actuat en els millors festivals de jazz del món, inclosos Montreux, Umbría, el North Sea Jazz, Newport i Monterey. El seu treball ha estat celebrat per mitjans com el New York Times, NPR i NPR Music, i el Washington Post, i va ser una artista destacada en la cerimònia d’obertura dels Jocs Olímpics de Tòquio el 2021.

LINE-UP:

Hiromi – Piano i Teclats
Adam O’Farrill – Trompeta
Hadrien Feraud – Baix elèctric
Gene Coye – Bateria

PÀGINA WEB ARTISTA:

https://www.hiromiuehara.com

INSTAGRAM:

@hiromimusic