La Cara B neix de l’entusiasme que l’Albert Millan i el Joan Pancorbo tenen per la música electrònica. Amics des de l’institut, la passió va cristal·litzar el 2016 en aquest projecte, la via d’expressió de totes les seves inquietuds personals i musicals.

Primer va ser el programa de ràdio, emès a l’emissora local de Vilafranca entre 2016 i 2020, i després en les seves actuacions en directe, on la Cara B explota la música electrónica en el significat més ampli; des del house clàssic al pop vanguardista, de l’IDM més obtús al hip-hop vanguardista, del reggeaton al techno. Aquesta és la seva premissa, la fusió de tots aquests estils en sessions àgils i versàtil a tots els entorns, amb una selecció acurada i actualitzable de música actual i antiga, sempre amb la voluntat de sorprendre al públic, sempre amb un punt d’ironia.

En paral·lel estan realitzant una intensa tasca de producció que encara no ha vist la llum però que promet diversió i originalitat a parts iguals.

La Cara B és doncs el que la vostra festa necessita quan acabi la pandèmia, uns DJ’s experimentats i versàtils, que saben navegar al llarg de la història de l’electrònica per oferir el millor en cada moment.

Links:

Sessions i programa de ràdio!

https://www.instagram.com/lacarabmusic/

El nostre IG!