Comprar entrada

La pianista i compositora Lucía Rey fusiona amb gran mestratge, gràcies a la diversitat dels seus orígens i referències culturals, diferents estils amb profundes arrels culturals (incloent flamenc, latin jazz, música mediterrània, clàssica i contemporània) des de la perspectiva del jazz modern.

Es una artista polifacètica, pianista i compositora llicenciada pel Real Conservatori Superior de Música de Madrid. Va continuar els seus estudis a l’Havana i, més tard, a Nova York, al “Brooklyn Conservatory of Music” i en “The Collective School of Music”. Allí va tenir l’oportunitat de compartir escenari amb nombrosos artistes experimentats i prometedors de l’escena jazzística novaiorquesa.

Al llarg de la seva carrera ha actuat entre altres festivals en JazzPlaza de Cuba, Jazz in the Park, Eunic Jazz Festival, Sant Sebastian Jazz Festival – Jazzaldia, Festival de Jazz de Vitòria, Festival Internacional de Madrid, etc.

Així, en cadascun dels concerts en directe del grup, el públic pot percebre la llibertat creativa que flueix a través del grup, fent que cada improvisació sigui única i irrepetible.

Amb el seu nou treball editat en 2024, Lucía busca explorar estils tradicionals espanyols i mediterranis, fusionant-los amb músiques del món, jazz i llenguatges electrònics.

En aquesta nova proposta sonora es reconeix clarament la veu de l’artista i la seva profunda preocupació per la realitat social actual.

LINE-UP:

Lucía Rey – Piano i teclats
Ander García – Contrabaix
Michael Olivera – Bateria

PÀGINA WEB ARTISTA:

https://www.luciareymusic.com

INSTAGRAM:

@luciareytrio