Mansur Brown és la definició d’un prodigi: un guitarrista de formació clàssica, artista multidisciplinari la música del qual equilibra la precisió virtuosa amb expressions hàbils d’emoció.

Nascut a Brixton i encara resident a l’extens sud de Londres, l’enfocament compositiu distintiu de Mansur el porta a combinar la seva intrincada guitarra influïda pel flamenc amb la seva pròpia producció original, inspirada en el ritme de Timbaland de principis dels anys 2000, el swing de l’Afrobeats i el melancòlic disseny sonor de Burial. “A vegades la meva música té un toc de club, altres vegades és més introspectiva”, explica. “Però en tot això hi ha sentiments de felicitat, de gratitud. Vull que es senti rejuvenidor”.

La guitarra segueix sent el centre de la música de Mansur, però de cap manera és l’únic component. Exercint els rols de compositor, productor i multiinstrumentista, en àlbums com “Heiwa” de 2021, el trobem explorant teclats, flauta i saxòfon, fins i tot cantant i alterant la seva veu en honor als seus temes de R&B favorits. Aquest esperit d’autosuficiència impregna tot el que fa Mansur. És per això que va decidir fundar el seu propi segell, AMAI (‘dolç’ en japonès), una iniciativa empresarial a través de la qual planeja llançar música, pel·lícules, obres d’art i fins i tot tecnologia i codi.

LINE-UP:

Mansur Brown – Guitarra
Jonathan Moko – Baix elèctric
Gedeon Moko – Bateria

PÀGINA WEB ARTISTA:

https://mansurbrown.com

INSTAGRAM:

@mansurbrown