Un trompetista la interpretació senzilla i commovedora del qual irradia una bellesa reflexiva. Un compositor i líder de banda, Halsall ha creat el seu propi i ric món sonor al llarg de 15 anys i vuit àlbums d’estudi. Un so que es basa en l’herència del jazz britànic, el jazz espiritual d’Alice Coltrane i Pharoah Sanders, així com influències de músiques del món i electrònica, i fins i tot de l’art i l’arquitectura moderns, per crear quelcom exclusivament seu. Una música que té les seves arrels al nord d’Anglaterra però que s’inspira en tot el món.

Matthew i la seva banda interpretaran al Vijazz la música del seu recent àlbum “An Ever Changing View” juntament amb joies del seu catàleg. Un conjunt cuidadosament seleccionat que inclou alguns dels millors músics joves de Manchester. L’àlbum s’inspira en temes i idees que han inspirat Halsall al llarg d’idees d’ecologia, medi ambient i harmonia amb la natura.

“‘Kind of Blue’ es troba amb The Cinematic Orchestra…”. Time Out

“Si pogués veure qualsevol banda de jazz al Regne Unit, qualsevol, triaria la banda de Matthew Halsall, simplement m’encanta el que ha estat fent els últims anys… Sempre és música de jazz espiritual i de gran nivell” – Gilles Peterson, BBC Radio 1

Sons de jazz espirituals, progressius, perfectament elaborats i mediàtics per al segle XXI.

PÀGINA WEB ARTISTA: