Músculo! neix l’any 2012 amb la intenció de barrejar instruments analògics amb elements electrònics buscant noves textures i estils.

La banda està formada per Álvaro Blanco, Raúl Santiago i Manuel Rodríguez, tots procedents de diferents grups. La seva evolució musical ha anat escorant-se cap a l’electrònica sense deixar de costat l’experimentació, adaptant-se a les més noves tendències sense complexos i sense por d’explorar nous sons.

Amb el seu directe contundent i sense fissura Amb el seu directe contundent i sense fissures, Múscul! ha trepitjat molts dels festivals més prestigiosos de l’Estat Espanyol i Portugal com el BBKLive o el BIME (Bilbao), MonkeyWeek (Port de Santa María), Low Festival (Benidorm), Atlantic Fest (Illade Arousa) ,Festival Nord-oest (la Corunya), Lets Festival (Barcelona) entre altres.

En 2020 guanyen el premi Martín Códax de la Música en la categoria d’electrònica.

En 2023 publiquen “Ulla”, resultat de l’experimentació i de l’après en treballs anteriors; la seva evolució natural.

En aquest disc hi ha tant moments nets i preciosistes com a pistes distorsionades fins al límit o pads entretallats i trencats. Les seccions de corda aporten els moments més emotius. En l’actualitat Músculo! continua presentant en directe aquest últim treball.

INSTAGRAM:

@musculomusica