Repeat Toshiba Team, col·laborador de l’11a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès, ha signat un acord amb Tastavins Penedès i ha engegat la campanya #RepeatVijazz.

A partir d’aquesta campanya, Repeat es farà càrrec del cost de l’estand del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2018 de tots aquells cellers que utilitzin els serveis de Repeat durant l’any 2017.

Com a col·laborador del festival, s´encarrega de diverses accions de patrocini dins la Fira de Vins i Caves, la Sala de Tast i altres àmbits, entre les que destaquen; l´espot del Vijazz, els frontals de la fira de vins, les estovalles de la sala de maridatges i les acreditacions del Banc Sabadell Vijazz Penedès.

Repeat Toshiba Team, és una consultora d’impressió especialitzada en l’escaneig, impressió i còpia de documents en entorns professionals. A més, ofereix assessorament i serveis vinculats a la gestió de documents per garantir una major eficiència i sostenibilitat amb un resultat professional.

Si ets un celler i t’interessa aquesta promoció, informa’t a repeat.es de com aconseguir un estand gratuït al Vijazz 2018!