EL I CONCURS CULINARI COMPTARÀ AMB 15 PARTICIPANTS QUE FUSIONARAN LA PASSIÓ PEL VI I L’ART DEL BON MENJAR DISSABTE 8 DE JULIOL

Una vegada més, Ametller Origen participarà a l’11 edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès, que se celebrarà el 7, 8 i 9 de juliol a Vilafranca del Penedès. Amb la voluntat de convertir el Banc Sabadell Vijazz Penedès en un referent gastronòmic, Ametller Origen i Tastavins Penedès han organitzat el I Concurs Culinari en el marc del Festival, on la passió pel vi i l’art del bon menjar es fusionaran a la Plaça de la Vila.

Dissabte 8 de juliol a les 19 hores, 15 participants amateurs – que s’hauran inscrit prèviament al web —es disputaran el títol de Cuinetes del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2017. En 40 minuts, els concursants hauran d’elaborar un plat fred amb els productes oferts per Ametller Origen i els maridaran amb un vi, del qual ja sabran la nota de tast abans del concurs.

Els participants elaboraran dues racions del plat preparat. Una de les racions serà avaluada pel jurat oficial del concurs —format per un bloggergastronòmic, un cuiner, un sommelier i un vilafranquí- i l’altra ració serà jutjada de manera popular per la resta de concursants.

El guanyador del jurat popular s’emportarà un lot de productes Ametller Origen i el guanyador del jurat oficial, un lot de productes Ametller Origen i un sopar per a dues persones a l’Espai Penedès BCN.

Per participar al concurs respon el qüestionari que trobaràs a la pàgina web.

AMETLLER ORIGEN

Grup Ametller Origen és una companyia catalana d’alimentació especialitzada en producte fresc i elaborats de qualitat. La família Ametller s’ha dedicat des de 1830 a cultivar les seves terres a la comarca del Penedès, Catalunya. Fruit d’aquesta experiència com agricultors i fabricants, han consolidat als darrers anys un model de negoci d’integració vertical, controlant des de l’origen els productes que ofereix a les seves botigues.

Actualment el grup es composa per més de 1500 treballadors, 3.000 Ha de cultius gestionats de manera directe o indirecte, 87 punts de venda propis i una planta productiva d’elaborats i làctics. Les seves botigues ofereixen fruita i verdura, productes elaborats -com pizzes, amanides, truites, cremes de verdures, caldos, menjars preparats, làctics- i altres productes seleccionats -com embotits, càrnics, melmelades, cereals, productes dietètics, cerveses artesanes, vins i caves-. Productes que no només tenen vida dins de la seva xarxa de botigues, sinó que han començat a vendre’s en altres establiments i cadenes de prestigi tant a nivell nacional com internacional.

BANC SABADELL VIJAZZ PENEDÈS

Poques coses combinen millor que el vi, el cava i la música. Prova d’això és la brillant vida del festival Banc Sabadell Vijazz Penedès que, des de fa onze anys, porta els millors artistes del jazz mundial i els magnífics vins i caves de la regió.

El Festival ha demostrat amb una solvència inqüestionable merèixer-se un lloc entre els principals festivals de jazz d’Europa. La presència en el seu cartell de noms tan reconeguts dins el panorama internacional com Chick Corea, Dee Dee Bridgewater, Arturo Sandoval, Maceo Parker, John Scofield o Marcus Miller, entre molts d’altres, avalen la seva trajectòria a la qual se li suma al mèrit de ser l’únic festival d’aquesta qualitat que és gratuït. Tot un luxe!