L’Espai Cava destinarà part dels seus beneficis a la lluita contra el càncer de mama

El Consell Regulador de la DO Cava convertirà el claustre renaixentista de Sant Francesc en un espai solidari on les propostes musicals protagonitzades per dones del nostre territori, es maridaran amb cava rosat, dins de la programació de la desena edició del Vijazz.

WOM TRIO, el divendres a mitja nit, i Eva Fernández Group, el dissabte a les 20 h, seran les artistes que pujaran a l’escenari del cicle “Elles&Jazz” a l’Espai Cava.

Es tracta d’una proposta solidària del la DO Cava ja que 3 euros de l’entrada de cadascun dels dos concerts es destinaran de forma íntegra a una entitat social local en benefici de la lluita contra el càncer de mama. Una iniciativa que des de Banc Sabadell Vijazz Penedès es va aplaudir des del primer moment accedint a la seva organització.

Aquestes propostes musicals es podran maridar amb 3 copes diferents de cava rosat que els elaboradors de Cava del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2016 també donaran per a aquesta iniciativa solidària, tot plegat amb unes dolces maduixes (tot inclòs amb l’entrada a l’espai).

Lloc: Espai Cava al claustre de Sant Francesc

Horari: WOW Trio 1/07 a les 00 h | Eva Fernández Group 2/07 a les 20 h.

Preu: 13€ (amb copa retornable)

Entrades ja a la venda: Pel web del Vijazz, del TR3SC i ATRÁPALO, i in situ sempre que hi hagi tiquets disponibles. (Són tiquets diferents als del Vijazz)